Aktuelle valper og planlagt kull

Vi håper på valper medio januar 2023 

(utflytning medio mars 2023) 

Vi har lagt planer og funnet passende partnere til våre tisper.  

Først ut er Biwa (NORD UCH Ki-po Ziis Keeper of a Dice) som vil ha en date i løpet av november 2022 med en stilling kavaler.  Informasjon om kombinasjonen blir lagt ut når vi får bekreftelse at Biwa bærer på nye små liv. Kavaleren har høstet gode resultater med flere championat og vinnertitler, men først og fremst er dette en trivelig kar som vi tror vil matche vår sorte dronning godt.  Kombinasjonen vil gi innavlsgrad på under 0,5 i fire generasjoner. Vi stiller ingen krav om utstilling, men at du/dere har satt dere godt inn i ansvaret og forpliktelsene det er å anskaffe seg en valp/hund. 

Nysgjerrig på om denne kombinasjonen kan være noe for deg/dere, eller om dere ønsker mer informasjon om rasen, ta kontakt (helst etter kl. 17 på hverdager) så avtaler vi tid hvor dere kan komme til oss for å hilse på.  

Keeper skal være i løp våren 2023 - mulig utflytnings sommer 2023.  

Om du/dere er interessert i en kommende Ki-po Zii valp, send oss noen ord så kan vi avtale et besøk på Ise. Epostadressen vår er tibbe@kipozii.no  Informasjon om når, partner, stamtavle mv. legges ut når paring har funnet sted. 


Helsesjekker
Helsesjekker

Ufravikelige krav

Som valpekjøper hos oss, forplikter du/dere til å ivareta hundens helse i form av årlig vaksine, HD røntgen ved 12-18 mnd. alder samt tre øyelysinger i løpet av hundens 7 første leveår (se informasjon om dette under meny helse). Dette er kontraktfestet og ikke fravikelig.  Informasjon om HD (LTV) - øyelidelser mva. som finnes på våre linjer skal du få dokumentert av oss.