Om oss - historie - visjon 

Oss på to ben 

To godt voksne personer som deler lidenskapen for Tibetansk Terrier - en rase som bergtok oss med sin egenrådighet og personlighet.

Kennelen er registrert på meg Kate, men uten min fantastiske husbonde og andre halvdel Ole Magnus, hadde dette ønsket ikke kunne realiseres.

Vi har våre daglige arbeider på kontor, jeg som økonomileder ved en friskole og Ole Magnus som kreativ formgiver innenfor emballasje industrien. Høydepunktet på dagen er våre daglige turer i skog og mark med våre firbente jenter.

Vi har to voksne utflytta sønner som er til stor hjelp med hundepass når vi er på reise i forbindelse med utstilling o.l.

 

Historisk tilbakeblikk..

Kate er oppvokst med Bearded Collie. Mens våre sønner var yngre hadde vi Golden Retriever (e) om en bare en av gangen.

Tibetansk Terrier og kennel.

Vår første TT, Shanty flyttet inn hos oss i 2007 - og allerede 2 år etter var kennelen vår registrert. Første kull født hos oss var i januar i 2010.

Vi holder til på Ise, et tettsted 10 km. øst for Sarpsborg. 

Adressen er Bergbyveien 21, 1730 Ise  

 

Øvrig informasjon

Vi er medlemmer av Norsk Tibetansk Terrier klubb / Norsk Kennel klubb og følger NKK sin avslanbefalinger.

Vi benytter kontrakter utarbeidet av advokat i salg, omplassering og evt. fòravtaler.

 

Vår visjon

bestreber oss på å avle rasetypiske, trygge og selvstendige individer. Vi vektlegger gemytt og helse og ønsker at alle våre valpekjøpere følger opp helsekontroller i form av HD-røntgen og øyelysing.

En valp vokst opp hos oss vil alltid ha en spesiell plass hos oss, og vi blir utrolig glad for alle tilbakemeldinger, telefoner, besøk og treff gjennom hele hundens levealder. Og vi er selvsagt der dersom det skulle oppstå "humper" på veien. Vi forsøker etter beste evne å gi gode råd og tilbakemeldinger dersom det skulle dukke opp adferd, sykdom eller andre utfordringer. Vi har dessverre ikke alle svar, men vi bestreber oss på å innhente informasjon fra andre oppdrettere, raseklubb, NKK etc.