Aktuelle valper og planlagt kull

Valper født 29.august -22

Den 29.august nedkom Vega med seks flott avkom, fem staute karer og en tispe. Alle sort, noen av de med litt hvite markeringer. Vega taklet fødselen bra og tok seg god tid mellom valpene, fødselsvekter fra 225 til 300 gram. Silje har allerede navnsatt de sorte perlene. Gutta's stamtavle navn blir ; Pascal Of Talent, Prince Of Eternity, Peter Of Neverland, Pierre Of Art og Pablo Of Darkness. Tispen vil få det klingende navnet Philippa Of Royalty.  Alle valpene er reservert.

Begge foreldredyr er utstillingspremierte. Helse: HD A uten anmerkning om LTV, øyne uten anmerkning. Balder er fritestet for PLL, NCL, PRA3 og rcd4. Vega er fritestet for NCL, PRA3, rcd4 og Pituitary Dwarfism, bærer av PLL

I denne kombinasjonen venter vi åpne og sosiale valper med stor personlighet. Balder sin eier, Eva har ikke funnet hvilken hundesport som hun og Balder trives best med, med andre ord trener de både Agility, lydighet, rallylydighet i tillegg til utstilling. Balder stråler når han og matmor Eva drar på trening, om det er rallylydighet (han har allerede høstet RLI tittel og bronsemerke i rallylydighet), Balder er verbal og kan bli ivrig i kommunikasjonen dersom matmor er litt treig med kommando etc. Balder har en firbent storebror, Dennis på 14 1/2 år, storebror har nok ikke vært veldig leken av seg (det skyldes nok aldersforskjellen), men Balder viser gode egenskaper til lek med alle andre hunder, og er nydelig i møte / lek med valper. Balder trives i båt & sjøliv, på fjellet både vinter og sommer etc.

Vega inntok fra første stund dronning rollen da hun flyttet inn til sine to storebrødre, Bilbo og Oliver.. Utover å være familiens store kjæledegge, er det utstilling som er Rita & Vega (og brødrene) sin hundehobby. Vega fungerer godt sammen med alle hunder, og når de kommer på besøk til Ise viser hun godt hundespråk og har respekt for mor Biwa og de andre tispene i flokken. Vega er ekstremt lykkelig, og det er aldri vanskelig å høre hvor hun er når vi treffes på utstilling dersom hun har fått øye på oss. Halen kan til tider gå helt "rundt".

Dersom denne kombinasjonen er av interesse, ta kontakt med Rita direkte på tlf. 97624432 (etter klokken 17)

Valpe planer vår-/sommer-/høst 2023

Vi har lagt planer og funnet passende partnere til flere av våre tisper.  Før paring vil vi vurdere om dette er rett tidspunkt (er det mange valper på markedet osv.) Vi ønsker heller ikke å ha to samtidige kull her hjemme.  Dersom alle tispene (og hannene) fortsatt har god helse og gyldig øyeattest har både Biwa, Keeper og Jazz "fått ja" på sine frierier fra hannhundeiere.  Om du/dere er interessert i en kommende Ki-po Zii valp, send oss noen ord så kan vi avtale et besøk på Ise. Epostadressen vår er tibbe@kipozii.no  Informasjon om når, partner, stamtavle mv. legges ut når paring har funnet sted.